- 15 september 2021

Een Creoolse Kerstbeleving

Lekker brunchen op 2e Kerstdag doe je met Veggie Galore!

Wegens de huidige maatregelen tegen covid-19 is Veggie Galore alleen geopend voor bezorgen en afhalen. Onze brunch is nu uitsluitend af te halen.

Een Kerstbrunch bij Veggie Galore is een ideale Creoolse Kerstbeleving.

Zoals elk jaar gebruikelijk is, kookt Raimunda met kerst een traditioneel Surinaams en Antilliaans kerstdiner. Dit jaar biedt zij ook  een heerlijke brunchbuffet aan. Want juist met Kerst is het fijn om onder genot van lekker eten en een drankje gezellig samen te zijn met de mensen die je liefhebt.

Vanaf 18 november kan er gereserveerd worden via ons online reserveringssysteem.

Een uitgebreide Kerstbrunch 9:30u – 12:00u €28,50 pp, kinderen van 4 tot 10 jaar €15,75 inclusief verse jus d’orange en een smoothie. Klik hier voor het menu.

In verband met covid-19 en alle maatregelingen daar omheen zijn er wel wat spelregels om rekening mee te houden om de reservering zo goed mogelijk te laten verlopen. Lees deze goed door voordat u reserveert.

  • De Kerstbrunch kunt u reserveren tot 22 december 20:00u via ons reserveringssysteem.
  • Geeft u bij de reservering aan hoeveel kinderen en van welke leeftijd onderdeel van het gezelschap zijn.
  • Geef tevens bij de reservering een eventuele glutenallergie door. Met andere allergieën en of dieetwensen kan er helaas geen rekening worden gehouden.
  • Geef bij de reservering aan hoeveel kinderen en van welke leeftijd onderdeel zijn van het gezelschap en of het kindertarief gewenst is.
  • Indien er bij de reservering niet is aangegeven hoeveel kinderen in het gezelschap zijn, zien wij genoodzaakt de prijs voor een volwassen persoon voor brunch in rekening te brengen.
  • Voor een reservering vragen wij per persoon (ook voor kinderen) een aanbetaling. Voor de brunch €12,50 pp.  Voor de aanbetaling ontvangt u per e-mail een betaalverzoek.  Zodra de aanbetaling bij ons binnen is, plaatsen wij de reservering voor u. Het resterende bedrag wordt op de dag zelf afgerekend.
  • Reserveringen worden geplaatst op volgorde van binnenkomst van betaling.

Team Veggie Galore verheugt zich op een gezellig samenzijn!