- 24 november 2022

Tasty Christmass Lunch

 

Kerst lunch caribisch

Lekker lunchen op 1e Kerstdag doe je bij Veggie Galore!

Een Kerstlunch bij Veggie Galore is een ideale Creoolse Kerstbeleving.

Zoals elk jaar gebruikelijk is, kookt Raimunda met kerst traditionele Caribische feestgerechten. Want juist met Kerst is het fijn om onder genot van lekker eten en een drankje gezellig samen te zijn met de mensen die je liefhebt.

Vanaf 18 november kan er gereserveerd worden via ons online reserveringssysteem.

Er kan gekozen worden tussen twee tijdsvakken: 11:30u – 14:00u en 14:30u – 17:00u, €43,75 pp, kinderen van 4 tot 10 jaar €18,75 inclusief welkomstdrankje en dessertbuffet.

  • De Kerstlunch kunt u reserveren tot 22 december 20:00u via ons reserveringssysteem.
  • Geeft u bij de reservering aan hoeveel kinderen en van welke leeftijd onderdeel van het gezelschap zijn.
  • Geef tevens bij de reservering een eventuele glutenallergie door. Met andere allergieën en of dieetwensen kan er helaas geen rekening worden gehouden.
  • Geef bij de reservering aan hoeveel kinderen en van welke leeftijd onderdeel zijn van het gezelschap en of het kindertarief gewenst is.
  • Indien er bij de reservering niet is aangegeven hoeveel kinderen in het gezelschap zijn, zien wij genoodzaakt de prijs voor een volwassen persoon voor lunch in rekening te brengen.
  • Voor een reservering vragen wij per persoon (ook voor kinderen) een aanbetaling van €12,50 pp.  Voor de aanbetaling ontvangt u per e-mail een betaalverzoek.  Zodra de aanbetaling bij ons binnen is, plaatsen wij de reservering voor u. Het resterende bedrag wordt op de dag zelf afgerekend.
  • Reserveringen worden geplaatst op volgorde van binnenkomst van betaling.

Team Veggie Galore verheugt zich op een gezellig samenzijn!