Over ons

Get in hungry, leave happy!

Veggie Galore neemt je mee op ontdekkingsreis door de Creoolse keuken wereldwijd. Op het menu staan uitsluitend veganistische gerechten en zoete lekkernijen die de smaakpapillen strelen.

Over Raimunda

Veggie Galore is ontstaan uit mijn verlangen avontuurlijke gerechten vrij van dierlijk leed op tafel te zetten en anderen er van mee te laten genieten. Mijn hele leven al houd ik van groente. En dan vooral groente die met hun wortels in de volle grond hebben gestaan en tijd hebben gehad om te groeien. Geef mij een bord vol bloemkool en ik heb met smaak gegeten! Maar dan wel graag gekruid met Madame Jeanette, gember en knoflook bijvoorbeeld.

De Creoolse keuken reflecteert mijn culturele achtergrond. De Creoolse keuken is authentiek en is vooral koken uit het hart. In mijn voedingskeuze en de wijze waarop ik mijn gerechten bereid, laat ik mij graag inspireren door mijn Creoolse achtergrond. Geboren in een familie met een joods Portugese- Libanese roots enerzijds en West- Indische en Indiase roots anderzijds kook ik,  samen met mijn super team, voor de avonturist die, net zoals ik, wel van een smaakbeleving houd!

In de keuken gebruik ik graag zoveel mogelijk lokale en biologische ingrediënten. Zoveel mogelijk, want helaas zijn niet alle typische Creoolse ingrediënten biologisch in Nederland verkrijgbaar.

 

Reserveer online direct een tafel. We mailen u zo snel mogelijk de bevestiging.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens